Lions Club Faaborg-Broby

1966 - 2006

Historien om LIONS CLUB i medgang og modgang.

FORORD

I Lions Club Faaborg-Broby`s 50-årige historie har der været både op- og nedture, dog flest af de første.

Lige fra den dag stiftelsen af klubben var en realitet, har medlemmerne brugt utroligt mange timer (ja dage) på at skaffe midler, som skulle anvendes til humanitært arbejde i ind- og udland.

Målet med denne historiske gennemgang skulle gerne være, at såvel gamle, som ny medlemmer kan.:

1.    se tilbage på mange gode oplevelser.

2.    mærke historiens vingesus.

3.    huske alle de gode timer klubbens medlemmer har tilbragt sammen i forbindelse med møder, aktiviteter og dejlige fester.

Det er mit håb, at alle vil have fornøjelse af at blade disse sider og på den måde få et indblik i klubbens liv og virke gennem de mange år.

Tony Hansen

Med tilføjelser skrevet af Torben Frederiksen