MEDLEMSSKAB.

En Lions Club er ikke nogen loge. Der findes ikke nogen som helst form for hemmelighe ritualer eller lignende.

Medlemsskab af en Lions Club sker gennem inviation, og et potentielt medlem får gennem deltagelse i et par møder lejlighed til at opleve klubben og dens medlemmer på nærmeste hold, før en endelig beslutning om medlemsskab træffes.

Det vil være muligt for en interesseret at rette henvendelse til klubben om medlemsskab, hvorefter den normale procedure går i gang.

Som medlem forventes det, at man deltager i klubbens ordinære møder (2 gange om måneden) undtagen juni og juli, hvor der holdes ferie, ligesom det også forventes, at man giver sit bidrag i form af arbejdskraft ved de aktiviteter, klubben gennemfører for at skaffe midler til det humanitære arbejde.

Alle møder er "spisemøder" og varer normalt fra kl. 19.00 til 21.30/22.00.

Hvad koster det så?

Det koster naturligvis at være medlem. Udgiften varierer meget fra klub til klub afhængig af, hvorledes klubben er stillet med hensyn til mødested, pris på mad etc.

Medlemsskab af Lions Club Faaborg-Broby koster i øjeblikket 750,00 pr. kvartal.